Vergeet je niet in te schrijven voor je vervolgopleiding

Vergeet je niet in te schrijven voor je vervolgopleiding
Het is een gekke tijd, ook als je dit jaar op zoek bent naar een vervolgopleiding. Maar vergeet je niet op tijd in te schrijven.

Misschien waren jouw tentamencijfers al zo goed dat je eigenlijk al geslaagd bent voor de Middelbare School. Ook de inschrijftermijnen voor MBO en HBO opleidingen zijn verlengd. Wanneer je je voor 1 mei inschrijft op een MBO opleiding heb je gegarandeerd een plekje. Voor een HBO opleiding is dat 1 juni.
Weet je al naar welke vervolgopleiding je wilt? Schrijf je dan snel in. Weet je het nog niet? Sommige MBO’s hebben online open dagen.
Ben jij tussen de 16 en 27 jaar, woon je in Lansingerland, Capelle aan den IJssel, Ridderkerk, Barendrecht, Albrandswaard of Krimpen aan den IJssel en kan jij wel wat advies of hulp gebruiken bij het vinden van een passende opleiding Of heb je hier simpelweg een vraag over?
De Jonge Krijger kan jou helpen. De ondersteuning van De Jonge Krijger is gratis. Onze coaches kunnen je helpen bij het maken van een studiekeuze, ontdekken wat jij het allérliefste wilt doen en het beantwoorden van al jouw vragen betreft school en werk.
Informatie: www.jongekrijger.nl of neem contact op via info@jongekrijger.nl of bel 010 – 7605555.

Geef een reactie