Gratis traject naar studie en of werk in Lansingerland

GRATIS ADVIES VOOR JONGEREN NAAR STUDIE EN WERK
Ben jij tussen de 16 en 27 jaar, woon je in Lansingerland en kan jij wel wat advies of hulp gebruiken bij het vinden van een passende opleiding of (bij)baan? Of heb je hier simpelweg een vraag over? De Jonge Krijger kan jou helpen bij:
De ondersteuning van De Jonge Krijger is gratis.

Onze coaches Angelique en Niels kunnen je helpen bij:
· Het maken van een studiekeuze
· Solliciteren en het vinden van een (bij)baan
· Ontdekken wat jij het allérliefste wilt doen
· Het beantwoorden van al jouw vragen betreft school en werk

Neem contact met ons op via
www.jongekrijger.nl
E rmcrijnmond@jongekrijger.nl
T 010-7605555
Whatsapp 06-51023559

Zomeractie De zomeractie is in volle gang, dit houdt in dat jongeren die dit jaar nog 18 jaar worden en de overstap maken naar het MBO/Havo of de overstap maken van MBO niveau 1 naar niveau 2, door ons benaderd zullen worden als je nog geen vervolgkeuze hebt gemaakt Het kan dus zo zijn dat jij  een brief van ons ontvangt. Neem dan contact op met ons hoofdkantoor!

Geef een reactie