Studiekeuzeworkshop Lansingerland

Het najaar is weer begonnen, dat betekent ook dat de periode van ,in deze tijd, online open dagen weer voor de deur staat. Om jongeren alvast een beetje op weg te helpen, organiseert De Jonge Krijger op woensdag 25 november van 10.00 tot 16.00 uur een studiekeuzeworkshop op de locatie The Point, Groenweg 53, Bergschenhoek. Alle jongeren uit Lansingerland in de leeftijd van 17 (als je voor 1 juni 2021 18 jaar wordt) tot 23 jaar zijn welkom en deelname aan de workshop is helemaal gratis.

Er kunnen ivm voldoende 1,5 meter afstand maximaal 10 deelnemen, dus wees er snel bij. Inschrijving sluit op 15 november

Zelfkennis is de basis voor het maken van een goede studiekeuze en dit komt tijdens de workshop uitgebreid aan bod. De coaches brengen samen met de jongeren hun kwaliteiten, interesses en vaardigheden in kaart. Met als doel om aan het eind van de avond antwoord te hebben op de vragen ‘Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?’ plus twee mogelijke studierichtingen die daar goed bij aansluiten. Ook krijgen zij een stappenplan mee om deze richtingen verder te onderzoeken. Voor jongeren die meer tijd en verdieping nodig hebben, worden na de workshop persoonlijke gesprekken met een coach ingepland.

Mocht je je willen aanmelden voor de studiekeuzeworkshop, neem dan contact met ons op! mail naar info@jongekrijger.nl

We hebben dan de volgende gegevens van je nodig in je mail

Naam, geboortedatum, opleidingsniveau, telefoonnummer en mailadres

Mochten de corona maatregelen aangescherpt worden en de workshop daardoor niet door kan gaan, zullen we een nieuwe datum plannen en je daarvan op de hoogte brengen.