Gratis studiekeuzeworkshop in Krimpen aan den IJssel

Het najaar is weer begonnen, dat betekent ook dat de periode van online open dagen en online studiekeuzebeurzen weer voor de deur staat. Het is enorm van belang om zelf te zorgen voor een goede voorbereiding om zo een weloverwogen keuze te maken. Om jongeren alvast een beetje op weg te helpen, organiseert De Jonge Krijger op 8 december 2020 van 9:30 tot 16:00 uur een studiekeuzeworkshop bij De Tuyter in Krimpen aan den IJssel. Alle jongeren uit Krimpen/Capelle aan den IJssel in de leeftijd van 17 (als je voor 1 juni 2021 18 jaar wordt) tot 23 jaar zijn welkom en deelname aan de workshop is helemaal gratis.

Er kunnen maximaal 12 personen deelnemen, dus wees er snel bij. Inschrijving sluit op 4 december om 17:00 uur.

Zelfkennis is de basis voor het maken van een goede studiekeuze en dit komt tijdens de workshop uitgebreid aan bod. De coaches brengen samen met de jongeren hun kwaliteiten, interesses en vaardigheden in kaart. Met als doel om aan het eind van de avond antwoord te hebben op de vragen ‘Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?’ plus twee mogelijke studierichtingen die daar goed bij aansluiten. Ook krijgen zij een stappenplan mee om deze richtingen verder te onderzoeken. Voor jongeren die meer tijd en verdieping nodig hebben, worden na de workshop persoonlijke gesprekken met een coach ingepland.

Mocht je meer willen weten of je willen aanmelden voor de studiekeuzeworkshop, neem dan contact met ons op! Je kunt de coaches bereiken op 010-7605555 of via info@jongekrijger.nl