Heb je je nog niet aangemeld voor een studie omdat je niet weet wat bij je past of heb je nog te veel twijfels? Om je op weg te helpen, organiseert De Jonge Krijger op woensdag 26 mei 2021 van 10 tot 16 uur een studiekeuzeworkshop in The Hangout Bleiswijk. Alle jongeren uit Lansingerland in de leeftijd van 16 tot 27 jaar zijn welkom! Deelname aan de workshop is helemaal gratis. Om voldoende afstand onderling te houden, kunnen maximaal 8 jongeren deelnemen, dus wees er snel bij en meld je aan! Inschrijving sluit op 23 mei 2021.
De coaches brengen samen met de deelnemers hun kwaliteiten, interesses en vaardigheden in kaart. Met als doel om aan het eind van de dag antwoord te hebben op de vragen ‘Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?’ plus twee mogelijke studierichtingen die daar goed bij aansluiten. Ook krijg je een stappenplan mee om de studierichtingen verder te onderzoeken. Voor deelnemers die meer tijd en verdieping nodig hebben, worden na de workshop persoonlijke gesprekken met een coach ingepland.
Wil je meer informatie over de workshop, je aanmelden of kun je niet op deze datum en heb je wel interesse? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken op 010-7605555 of via info@jongekrijger.nl