De Krijger Academie

Het opleidingsinstituut voor jongeren en professionals

Opleiding jongerencoach

Onze opleiding staat voor authentieke coaches die jongeren helpen om vanuit eigen kracht en talent hun plek in te nemen in de samenleving. In de opleiding krijg je tools aangeboden waarmee je jongeren écht kan bereiken en motiveren, kan helpen belemmeringen en obstakels te overwinnen en hun eigen kracht, talent en kwaliteiten te ontdekken en in te zetten. Als jongerencoach speel je een belangrijke rol in het keuzeproces en de verdere ontwikkeling van jongeren. Een belangrijke meerwaarde van een jongerencoach is dat je jongeren helpt zichzelf te leren kennen en op een gestructureerde manier te leren de (voor hen) juiste keuzes te maken. Dit kan worden toegepast in verschillende rollen en bij verschillende hulpvragen. Je begeleidt jongeren bijvoorbeeld bij het maken van de juiste studie- en beroepskeuze, je helpt ze met solliciteren en het vinden van een opleiding of werk of je helpt jongeren bijvoorbeeld om te gaan met leeftijdsgenoten of ouders.

Kortom; welke hulpvraag een jongere ook heeft, na deze opleiding weet jij er raad mee!

“Onze Opleiding Jongerencoach is er voor iedereen die jongeren coacht, wil leren coachen of zich wil specialiseren!”

Wil jij werken aan jezelf als coach en aan jouw persoonlijk ondernemerschap? Wil je in jezelf investeren, écht geïnspireerd worden en de coach in jezelf (her)ontdekken? Wil je met een frisse blik of nieuwe energie aan de slag als jongerencoach? Dan zit je goed bij onze Opleiding Jongerencoach! We zijn een door CRKBO erkend opleidingsinstituut en de opleiding is geaccrediteerd door Ingrado, SKJ, Registerplein en KABIZ.

“Na de opleiding kan je vanuit eigen kracht met doeltreffende methoden en instrumenten jongeren naar successen bewegen.”